Hardware

CAD Designers stellen hoge eisen aan de grafische performance van hun systeem vanwege het gebruik van bijvoorbeeld SolidWorks, Inventor SolidEdge of Creo. Overstappen naar een virtueel 3D werkstation (VDI) lijkt dan ook heel spannend. Want biedt  VDI wel dezelfde grafische performance als een fysiek werkstation? Het antwoord is: Ja. Want wij hebben deze technologie omgezet in een oplossing voor VDI op uw eigen infrastructuur of vanuit ons datacenter.

De juiste tools voor 3D CAD users

Met CAD in the Cloud krijgen uw 3D CAD users met een virtueel werkstation dezelfde performance als met een fysiek werkstation. Maar dan wel any place, any where en any device. Zelfs op een tablet of een smartphone.

NVIDIA GRID VGX – Grafische power voor 3D CAD users

De GRID-technologie van NVIDIA laat bedrijven profiteren van virtualisatie zonder iets af te doen aan de volledige werkstation ervaring voor eindgebruikers. Met CAD in the Cloud maken meerdere gebruikers op één grafische kaart gebruik van 3D CAD zonder verlies van performance. En dat vanuit uw eigen IT-infrastructuur of vanuit ons Nederlandse datacenter.

Lees hier meer over NVIDIA GRID >> 

 Video > Revit 2014 on Citrix en NVIDIA GRID

Ondersteuning Citrix

CAD in the Cloud en NVIDIA GRID zijn volledig ondersteund door Citrix met XenServer en XenDesktop en XenApp. Citrix is op dit moment de enige die NVIDIA GRID VPX technologie ondersteunt in combinatie met een VDI oplossing. Wij hebben deze technologie omgezet in een oplossing voor zowel cloud als VDI oplossing op uw eigen IT-infrastructuur

Aanbevolen hardware

Wij werken zelf graag met HP, Cisco en Dell. Naast deze merken zijn er nog meer hardware leveranciers die een passende configuratie hebben. Wij hebben de volledige lijst voor u online gezet. Bekijk hier de volledige lijst van systemen >>

Thin Clients

Zowel HP als DELL Wyse leveren This-clients die gebruikt kunnen worden als ‘end-device’ hieronder een lijst met geadviseerde modellen. Zowel HP als DELL leveren technologieën om de verbinding tussen de server en cliënt te optimaliseren.

Merk Type No. of cores No. GB GHz Video Max. no.  displays Intended Use-case
Hp T620 2 4 1,5 Radeon M8330e 3 Entry level 3D CAD2D CAD & Office
HP T620+ 2 4 2,0 Radeon M8400e 3 Mid range 3D CAD
HP T820 4 i5 4 2,9 – 3,6 Intel HD 4600 3 Hi-end 3D CAD
DELL Wyse T10D Entry level 3D CAD2D CAD & Office
DELL Wyse D10D &D90D7/8 Mid range 3D CAD
DELL Wyse D90Q7/8 Hi-end 3D CAD