Private Cloud – Pilot Server

Wilt u het gemak van een Private Cloud zelf proberen? Informeer dan eens naar onze Pilot Server. Met de Pilot Server stellen wij u in staat om voor een bepaalde tijd vanuit een vestiging naar keuze het werken vanuit een Private Cloud te proberen.

Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en samen met ons te inventariseren of een Private  Cloud voor uw organisatie de beste oplossing is.

Private Cloud

Met Private (CAD )Cloud werkt u op een (virtueel) private ICT-infrastructuur. In deze Cloud heeft u de volledige controle over data, beveiliging en kwaliteit van de dienst.  De verantwoordelijkheid voor het onderhouden van uw Private CAD Cloud ligt vaak bij een leverancier van ICT-diensten  (zoals CAD in the Cloud) of in uw eigen beheer. De fysieke locatie van de infrastructuurcomponenten kan zowel bij ons als bij u zelf zijn. Bijvoorbeeld in uw eigen computerruimte.

Specificaties

Onze testomgeving voor uw Private Cloud hebben wij ingericht op een HP ML 350 server. Een betrouwbare server met voldoende capaciteitom uw eigen Private Cloud op te bouwen.

HP Certified Partner

CAD in the Cloud is, als onderdeel van CSN Groep, HP Gold Specialist. Hiermee bent u verzekerd van de juiste kennis en kunde over HP producten.

Hoe werkt de pilot server?

De pilot server is een mobiele server. Deze handzame server rijden wij bij uw organisatie naar binnen en sluiten wij aan. U kunt dan voor een proefperiode werken vanuit uw eigen private CAD Cloud.

Meer informatie

Pilot Server CAD in the Cloud