Software

Er zijn veel aanbieders van CAD software in de markt. Elk pakket heeft zijn eigen specifieke voordelen. U heeft ongetwijfeld goed nagedacht welk software pakket voor uw business het beste geschikt is. Een CAD software pakket is immers een diepte-investering waar uw business van afhankelijk kan zijn.  Maar u wilt er dan ook het maximale uithalen! Dan kan met CAD in the Cloud.

Uw eigen licenties

Met CAD in the Cloud maakt u gewoon gebruik van uw eigen software licenties. Hierbij maakt het niet uit of het software van Autodesk, Siemens, PTC of Solidworks is. U bent zelf in control over de software licenties terwijl wij u ondersteunen bij het VDI traject van uw 3D CAD omgeving.Autodesk - CAD in the Cloud

Samenwerking software partners

Om u zo goed mogelijk te helpen bij uw vraagstukken omtrent 3D CAD licenties en virtualisatie werken wij graag samen met de resellers van CAD software. U wilt immers het maximale halen uit uw licenties en virtualisatie van uw CAD software. Want goed ingericht kunt u wellicht gaan besparen op uw licenties.

Bring Your Own Device

Met CAD in the Cloud profiteren bedrijven niet alleen van 3D CAD virtualisatie maar kunnen de medewerkers nu ook any device 3D software gebruiken. Een standaard online werkplek met 3D software naast de Microsoft Office en ERP is nu werkelijkheid. Met de virtualisatie techniek van CAD in the Cloud bent u verzekerd van de beste performance van uw CAD toepassing.