Solipsis Managed Services en CSN Groep bundelen krachten

Solipsis Managed Services en CSN Groep bundelen krachten op het gebied van BIM en CAD in de cloud. Partnership biedt krachtige grafische 3D rekenkracht in de cloud voor Sweegers & De Bruijn

Zaltbommel/Leusden, 4 juni 2015

Solipsis Managed Services en CSN Groep uit Leusden zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van BIM en CAD in de cloud. Waar Solipsis Managed Services de klant volledig ontzorgt qua regie en beheer van zijn ICT-omgeving, biedt het CAD in the cloud-concept van CSN Groep krachtige grafische 3D rekenkracht vanuit een gevirtualiseerde omgeving. Ingenieurs kunnen beschikken over de mobiliteit en flexibiliteit om vanaf elke locatie in te loggen op hun eigen 3D werkstation via elk platform en elk device. 

‘CAD in de cloud’-concept

Tot ongeveer twee jaar geleden konden grafisch intensieve applicaties zoals CAD en BIM alleen draaien op lokale individuele zware werkstations. Het CAD in de cloud concept van Solipsis Managed Services en CSN Groep biedt dezelfde grafische 3D rekenkracht vanuit een gevirtualiseerde omgeving. CAD in the cloud is opgebouwd uit vier bouwstenen: hardware, besturingssysteem, applicatie en het device. De eindklant beschikt over een volledig gesupporte stapel (vier lagen) van technologie. CAD in de cloud is veelal de private cloud in de eigen dataomgeving van de klant, maar kan ook worden uitbesteed. 

Lees verder op de website van CSN Groep >>

Comments are closed.