vGPU event

Met de NVIDIA GRID vGPU is krachtige virtualisatie van zware grafische applicaties mogelijk. Deze techniek geeft VDI gebruikers een PC ervaring. Power users van grafische applicaties (CAD, GIS, Adobe Creative Suite etc) krijgen nu eindelijk de beschikking over een virtuele omgeving. In andere woorden: ook zij kunnen nu plaats en device onafhankelijk werken zonder dat dit ten koste gaat van de gebruikerservaring.

vGPU event en demo

Datum Dinsdag 15 september 2015
Plaats Groningen
Locatie Seats2Meet, Eemsgolaan 9
Tijd 09:30 – 12:0
Lunch 12:00- 13:00

Inschrijven vGPU event

Onderwerpen vGPU event en demo

Tijdens het event wordt u o.a. door ons en NVIDIA op de hoogte gebracht wat virtualisatie op basis van vGPU voor u kan betekenen

  • Opening
  • GPU powered VDi by CSN Groep
  • Virtualiseren met Citrix of VMware?
  • De techniek van NVIDIA en demo gevirtualiseerde CAD omgeving
  • Gemeente Emmen; do’s and dont’s
  • Q&A

Over NVIDIA GRID ™ vGPU

NVIDIA GRID ™ vGPU ™ geeft invulling aan hardware versnelde graphics voor gevirtualiseerde oplossingen.

Dankzij deze technologie is het nu mogelijk om op basis van Citrix, VMWare in combinatie met bijvoorbeeld hardware van Dell of HP de meest zware grafische toepassing worden aangeboden vanuit een gevirtualiseerde omgeving. Deze technologie zorgt voor een uitzonderlijke grafische prestaties voor virtuele desktops bij het delen van een GPU met meerdere gebruikers zonder afbreuk te doen aan de grafische ervaring.

De gebruikerservaring is hetzelfde als die van een PC uitgevoerd met een Intel I7 en een fatsoenlijke grafische kaart.

Gemakkelijk schaalbaar

De GRID vGPU manager zorgt voor eenvoudig beheer van gebruikersprofielen. IT-afdelingen kunnen eenvoudig de optimale hoeveelheid videogeheugen toewijzen en leveren aan de specifieke behoeften van elke gebruiker. Elke virtuele desktop heeft gewijd grafisch geheugen , net zoals bij een workstation, zodat elke gebruiker altijd over de juiste performance beschikt die ze nodig hebben om lekker te kunnen werken.

Inschrijven vGPU event

Comments are closed.